B52-vieheet

 

B52 vieheet on ovat laadukkaita ja monikäyttöisiä, mutta myös edullisia vieheitä. Valikoimasta löytyykin jokaiselle kalastajalle ja kalastettavalle kalalle sopivat mallit ja värit pakkiin. Kaikki vieheet on myös koeuitettu, joten ne ovat heti valmiita tositoimiin.

 

 

B52 viehemallit

B52 viehesarjasta löydät esimerkiksi kuhan vetouisteluun erittäin pyytäviä viehemalleja eri vetonopeuksille. Mallistoon kuuluu myös voimakkaasti värisevän uinnin omaavia vaappuja sekä hakevauintisia malleja satulalistalla. Kaikissa B52 vieheissä käytetään laadukkaita ja erittäin teräviä Black Nickel-koukkuja. Jokainen koukku on myös kiinni vieheessä laadukkaalla ja vahvalla uistinrenkaalla.

 Vieheiden värivalikoima kattaa niin kirkkaita ärsykevärejä kuin luonnonvärejä. Metallipintoja on tarjolla hologrammina, kromattuna, kultaisena sekä kuparina. Miltei kaikissa B52 vieheissä on mukana myös erityyppisiä ääniärsykkeitä, joista useimmat on toteutettu erilaisilla ääntä tuottavilla muovikuulilla.

KUHA-ÄSSÄ 120 mm

Kuha-Ässä on nimensä mukaisesti erityisesti kuhankalstukseen suunniteltu viehe.  Rungon sisällä olevat äänikuulat ja huomiota herättävä sekä värisevä uinti yllyttävät kalan iskemään. Vieheen uinti vaihtelee nopeuden mukaan ja uintisyvyys vetouistelussa on noin 2-3 m. Vaapuissa on 2 kappaletta laadukkaita 3-haarakoukkuja.

KUHA 125

Kuha 125 on erityisesti kuhanuisteluun kehitetty satulalistainen vaappu. Rungon sisällä olevat äänikuulat luovat ärsykkeen, joka houkuttelee saaliskalat iskuetäisyydelle. Vaapun uinti on hakeva ja epäsäännöllinen, joka vaihtelee nopeuden mukaan. Kannattaa siis kokeilla erilaisia vetonopeuksia. Uintisyvyys vetouistellessa on n. 1,5 – 2,5 m. Vaapuissa on 3 kappaletta laadukkaita 2-haarakoukkuja.

 

KUHA 130

Kuha 130 on kuhan- ja hauenuisteluun kehitetty suoralistainen vaappu. Rungon sisällä olevat äänikuulat luovat ärsykkeen, joka houkuttelee saaliskalat iskuetäisyydelle. Vaapun uinti on hakeva ja epäsäännöllinen, joka vaihtelee nopeuden mukaan. Kannattaa siis kokeilla erilaisia vetonopeuksia. Uintisyvyys vetouistellessa on n. 2,5 – 3,0 m. Vaapuissa on 3 kappaletta laadukkaita 2-haarakoukkuja.

 

DEEP 90

Teräväuintinen vaappu kuhalle ja hauelle. Uintisyvyys on heitettäessä n. 3 m ja vetouistelussa n. 6 m. Äänikuulat sisällä ja Black Nickel -koukut. Pituus 90 mm ja paino 9 g.

 

FLASH 80

Satulalistainen vaappu kuhalle ja jalokalalle. Vaapulla on huomiota herättävä uinti voimakkaalla haulla. Vaappu väläyttää mukavasti kylkeä uidessaan. Äänikuulat sisällä ja Black Nickel -koukut. Pituus 80 mm ja paino noin 7,5 g.

 

JUNIOR 60 mm

Porraslistainen pikkuvaappu, joka soveltuu virtaavaan ja seisovaan veteen. Porraslistan uudenlainen muoto tuottaa hienosti värisevän ja erittäin terävän uinnin. Pituus 60 mm. Vaapussa on 2 kappaletta Black Nickel- koukkuja ja räminäkuulat sisällä.  

VIRE

Muovirunkoinen ja pitkäheittoinen kevennetty lippauistin. Vieheen muotoilu saa myös rungon uimaan. Pysäytyksessä runko uppoaa vaakatasossa ja värisee. Ei kierrä siimaa. Paino 10 g ja pituus 40 mm. Black Nickel- koukku.

 

 

BLINKING BOB

Huomiota herättävä ja voimasuintinen vaappu led-valo ärsykkeellä. Kaksi terävää koukulla. Pituus 60 mm ja paino 16 g. 

 

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Mikäli haluat lisätietoja B52 vieheistä tai ryhtyä jälleenmyyjäksi voit käyttää alla olevaa lomaketta tai soittaa suoraan myyntiimme: 040 7387 157.