Team Rainshadow™

Team RainShadow™ Pro-Stafferit esittäytyvät

Team RainShadow™ Pro-Stafferit esittäytyvät. Meillä on kunnia saada uusia jäseniä ammattilaistiimiimme esittelemään Rainshadow:n laajaa tuotevalikoimaa kaikille kalastajille.

Janne Laaksonen

Ari Takkunen

Mika Vornanen

JANNE LAAKSONEN

Olen Janne Laaksonen, 34 vuotias innokas kalastaja Ylöjärveltä. Olen harrastanut kalastusta koko ikäni. Kipinä kalastukseen syntyi jo vaahtosammuttimen kokoisena kun ensimmäinen hauki nousi lipalla kaislikon reunasta. Uistelukilpailuiden makuun pääsin heti ajokortin saatuani. Menestystäkin tuli kohtuullisesti ja SM-kisat läpi koluttua. Kilpailtua tuli ”tosissaan muttei totisesti”. Uistelun maailmasta siirryin heittokalastuksen pariin ja sillä tiellä olen vieläkin. Ruuhkavuosien kiireissä kalastusharrastuksessa olen oppinut arvostamaan enemmän laatua kuin määrää ja se onkin osasyy miksi alunperin aloitin vavanrakennuksen. Vapoja aloin valmistamaan vuonna 2017, yksinkertaisesta syystä, eli en saanut kaupasta sellaista vapaa kuin halusin. Tuon vuoden jälkeen minun ei olekaan tarvinut kaupan valikoimiin kajota vapojen osalta. Parasta vapojen rakennuksessa on juuri se, ettei tarvitse tyytyä kompromisseihin, vaan saa ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään juuri sellaisen vavan kuin itse haluaa!

ARI TAKKUNEN

Olen Ari Takkunen, 47-vuotias kalastaja Helsingistä. Kalastusharrastuksen aloitin yli 40 vuotta sitten. Tänä aikana on tullut käytyä kaikki urheilukalastuksen muodot läpi ja niistä suosikkia onkin vaikea valita. Kalastuksessa mukavaa on eri tapojen ja lukuisien kalalajien tuomat mahdollisuudet. Nykyään kalastankin oikeastaan kaikilla alueilla, niin merellä, järvillä kuin jokialueillakin ympäri Suomea. Myös kilpailut ovat tulleet kuvioihin mukaan viimeisten 6 vuoden aikana ja niistä tutuimmaksi on tullut Jigicup. Toki SM-kisoissakin on tullut piipahdettua ja ”ei niin totisissa” HK- ja Ahvenopeneissa. Vavanrakennukseen aloin perehtyä 2017 syystä etten saanut kaupasta juuri minulle mieluista vapaa. Tämän jälkeen olenkin rakentanut kaikki vapani itse. Mieluisinta vavanrakennuksessa on juurikin se, että voi tehdä juuri sellaisen ja sen näköisen vavan kuin itse haluaa.

MIKA VORNANEN

Mika ”Haukikoira” Vornanen on maailmallakin tunnettu kalastuksen ammattilainen, jolla on yli 40 vuoden ammattitaito kartutettuna kalastuksen saralta. Mika on toiminut pitkään myös kalastusoppaana ja sitä kautta tullutkin monien tuntemaksi kasvoksi kalavesillä. Mika onkin omiaan tuomaan Rainshadow:n aihiot todelliseen kestotestiin, sillä Mikalle kertyy kalastustunteja melkoinen määrä vuodessa. Mikan ammattitaitoon luottavat myös useat muut brändit, sillä Mika kantaa harteillaan mm. Lundin, Mercuryn, Foxin, Lew’sin ja Salmon värejä. Mika toimii myös Fishing Team Europen varakapteenina.

KYSY LISÄÄ RAINSHADOW CUSTOM VAVOISTA

Haluatko tietää lisää Rainshadow-aihioista tai vavanrakennuksesta? Lähetä viestisi ja asiantuntijamme (Janne Laaksonen, Ari Takkunen ja Mika Vornanen) vastaavat sinulle.