Salmo Hornet

LEGENDAARINEN HORNET

Siitä lähtien, kun Salmo esitteli Hornet vaapun, se on ollut ehdoton bestseller. Vaapun täydellinen rakenteen ja tasapainon yhdistelmä luo uskomattoman toiminnan, jota kalat pitävät vastustamattomana. Jos etsit viehettä, joka voi tarttua kaikkeen vedessä uivaan, HORNET on paras valinta!

 

HORNET

Salmo Hornet on vuosittain tuhansien kalastajien ykkössuosikki jalokaloille sekä ahvenelle. Vaapussa on kaksi laadukasta VMC-koukkua. Moninkertainen ERÄ-lehden ottiviehe. Valittavana uppoava tai kelluva malli sekä erilaisia uintilevyvaihtoehtoja, kuten porraslista (uutuus 2020) ja syvännelista.

HORNET 9

Yhteistyössä eräiden parhaimpien monni-metsästäjien kanssa luotu HORNET 9 on nopeasti osoittanut olevansa arvokas lisäys Salmo-perheeseen! Tämä viehe on täydellinen niin heittokalastukseen että uisteluun. Vavan kärjen voimakkaat värähtelyt tekevät tämän vaapun tarkkailun ja hallinnan erittäin helpoksi, vaikka sitä vedettäisiin 50 metrin päässä veneestä. Myös hauen on vaikea vastustaa Hornet 9 vaappua!

RATTLIN HORNET

Äänikuulilla ja liukuheittopainolla varustettu Hornet vaappu. Leveämpi ja kelluttavampi runko mahdollistaa voimakkaan ja pyytävän uinnin. Vaappu myös kääntyy poikittain pysäytyksessä. Varustettu huippulaadukkailla Mustad Ultrapoint KVD-koukuilla. Lyhyet/matalat koukut mahdollistavat ainutlaatuisen uinnin ja tartuttavat varovaisetkin tärpit. Voit odottaa samaa tehokkuutta ja alkuperäisen HORNETin voimakasta toimintaa, mutta lisäksi ääni houkuttelee kaloja. 

HORNET / Usa erikoisvärit

Supersuosittu Salmo Hornet 4F nyt upeissa USA:n markkinoille tehdyissä erikoisväreissä! Näistä löydät mahtavia värejä niin ahvenelle, kirjolohelle kuin muillekin jalokaloille. Näillä erikoisväreillä rajoitettu saatavuus.

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Mikäli haluat lisätietoja Salmon Hornet vaapuista tai ryhtyä jälleenmyyjäksi voit käyttää alla olevaa lomaketta tai soittaa suoraan myyntiimme: 040 7387 157.