Turbo Gas sytyttimet

 

Turbo Gasilla on laadukas valikoima erilaisia sytyttimiä ja ne ovat kestävä ratkaisu tulen tekoon esimerkiksi retkillä. Sytyttimet toimivat normaalilla tai elektronisella liekillä ja niitä pystyy täyttämään uudelleen. 

PLASMASYTYTIN VALAISIMELLA

TIL-00320

 

USB-ladattava sytytin elektronisella liekillä ja valaisimella. Vesitiivis. Mukana rannelenkki ja latausjohto. Latausaika < 2 tuntia (5V).

PLASMASYTYTIN

TIL-00310

 

USB-ladattava sytytin elektronisella liekillä. Vesitiivis. Mukana rannelenkki ja latausjohto. Latausaika < 2 tuntia (5V).

RETKISYTYTIN

TIL-00300

 

3-liekkinen kaasusytytin, jonka liekin lämpötila 1300°C. Säädettävä liekki ja uudelleen täytettävä.Ei sisällä kaasua.

TURBO GAS I - RETKISYTYTIN

TG-AT2056

 

Retkisytytin säädettävällä liekkillä. Liekin lämpötila 1300°C. Uudelleen täytettävä ja toimii butaanikaasulla. Blister-pakkauksessa. Ei sisällä kaasua.

TURBO GAS 2 - RETKISYTYTIN

TIL-00440

 

Retkisytytin säädettävällä liekkillä. Liekin lämpötila 1300°C. Vesitiivis ja tuulen / säänkestävä. Märkänä pitävä ja kädessä kumipinnoite. Uudelleentäytettävä ja toimii butaanikaasulla. Blister-pakkauksessa. Ei sisällä kaasua.

TURBO GAS 4 - RETKISYTYTIN

TG-AT8056

 

Retkisytytin säädettävällä liekkillä. Liekin lämpötila 1300°C. Uudelleentäytettävä ja toimii butaanikaasulla. Blister-pakkauksessa.  Ei sisällä kaasua.

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Mikäli haluat lisätietoja Turbo Gas sytyttimistä tai ryhtyä jälleenmyyjäksi voit käyttää alla olevaa lomaketta tai soittaa suoraan myyntiimme: 040 7387 157.