Jigit ja jigipäät

VERTICAL JIGILAJITELMA

Jigilajitelmat esim. ahvenen vertikaalijigaukseen. Jigit myydään muovirasiassa, jossa 16 kpl jigipyrstöä ja 4 kpl mikrojigipäätä. Neljä eri väriä jokaisessa rasiassa. Jigipyrstöjen pituuden 55 mm ja 100 mm. 

Katso koko värivalikoima kesäkuvaston sivulta 47.

Kesäkuvasto 2020

SIMPPU JIGIT

Veka Simppu jigi jäljittelee tehokkaasti pohjassa asuvaa simppua. Lisäksi se toimii hyvin myös vertikaalissa ja silloin kun tarvitaan eläväuintista jigiä. Jigin paino n. 4g ja pituus 8 cm. Saatavilla eri värisinä ja 5 kpl / pakkaus.

HUNT JIGILAJITELMA

Shad-tyyppinen pehmoviehe erityisesti kuhalle. Vieheessä upea viimeistely ja solakka runkoprofiili. Mahassa ja selässä matala ura esim. standout- koukulle. Ohut runko ja voimakas pyrstö uittaa jigiä herkästi. Pituus 9 cm. Muovirasiassa 12 jigiä + 3 kpl 7 g/ 3/0 RIG-JIG- päätä, jotka ei halkaise jigiä.

TAIL SHAD JIGILAJITELMA

Shad tyyppinen pehmoviehe erityisesti ahvenelle ja kuhalle. Upea viimeistely ja solakka, mahasta pyöristetty runkoprofiili. Ohut elastinen runko ja voimakas pyrstö uittaa jigiä herkästi. Pituudet 55 mm ahvenelle ja 75 mm ahvenelle ja kuhalle. Muovirasiassa 16 jigiä + 4 kpl RIG-JIG- päätä, jotka ei halkaise jigiä.

AHVEN-JIGIT

Käsinmaalattu pehmoviehe, jonka upea viimeistely jäljittelee oikeaa kalaa. Vieheessä ohut ja herkkä muoto. Kiinnitetään jigipäähän vaakatasoon/ horisonttaalisesti. Soveltuu myös joihinkin fileraksihuppuihin. Pituudet 5,5, 7,5 ja 9,0 cm. 

V-SHAD JIGIT

Käsinmaalattu pehmoviehe, jossa upea viimeistely jäljittelee oikeaa kalaa. Litteä runkoprofiili soveltuu erityisesti vertikaalijigaukseen. Erittäin herkkäuintinen. Pituus 8 cm.

RIG-JIG JIGIPÄÄT

Saatvana kultaisena ja metallisena 3 kpl pakkauksissa.

RIG-JIG JIGIPÄÄ LAJITELMA

Jigipäälajitelma muovirasiassa, jossa 15 kpl. Jigipää ei halkaise jigiä ja siinä on vahva BlackNickel-koukku. Koukun varressa pyörimisen ja liukumisen estävä pidike jigille. Sopii hyvin myös vertikaalikalastukseen.

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Mikäli haluat lisätietoja jigeistä ja jigipäistä tai ryhtyä jälleenmyyjäksi voit käyttää alla olevaa lomaketta tai soittaa suoraan myyntiimme: 040 7387 157.