Perukebaari palvelee venemessuilla!

Fortress Predator – Petojen peruke.

Fortress Predator™ perukemateriaali muodostuu kupariytimestä, jonka päällä kaksi ristikkäin punottua dyneemakuitukerrosta ja ruostumaton teräspunos. Materiaali on erittäin pehmeä rakenteeltaan, joka mahdollistaa perukkeen sitomisen suoraan uistimeen tai siimaan. Solmu ei luista ja kiertyneen perukkeen voi oikaista helposti sormien välissä vetämällä.

perukemateriaali

Haluatko kokeilla Fortressia?

Nyt siihen on mahdollisuus! Kalastajan Kanavan Vene Båt -messuosastolla on viikonloppuina kalastajien iloksi Rigi- ja perukebaari. Baarissa saat vinkkejä rigien ja perukkeiden tekoon ja pääset itse testaamaan niiden tekoa varsin erilaisista materiaaleista. Rigi- ja perukebaarin löydät Kalastajan Kanavan osastolta 2d51 lauantaisin ja sunnuntaisin. Baarimikkona toimii ”perukemestari” Jarkko Tattari!

Kalastajan Kanava

Kalastajan Kanava on vapaa-ajankalastajan oma media, jonka välityksellä saat tietoosi kalastusuutisia, näet ajankohtaisia dokumentteja, pääset osaksi upeita kalastuskokemuksia, saat faktoja ja vinkkejä välineistä. Kuulet näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä paljon tarinoita itse kalastajista lajin ytimessä.

LUE LISÄÄ